Dobrodošli na AstroBosna.com

AstroBosna.com – Vaša dnevna doza astrologije!

Dobrodošli na naš novi portal AstroBosna.com.

Nakon 5 godina druženja sa vama kreirali smo novi astrološki portal sa željom da Vas upoznamo sa našim astrolozima i pružimo Vam još bolje i dostupačnije astrološke usluge.

Kao što ste već i navikli na starom sajtu, i na AstroBosna.com ćete svakodnevno moći da pratite nebeske hronike kroz naš dnevni horoskop, a pred kraj svakog mjeseca dobićete detaljan mjesečni horoskop sa tumačenjima zdravstvenih, poslovnih i ljubavnih nebeskih aspekata. Pored toga, naši astrolozi će Vas redovno izvještavati o nebeskim prilikama i dešavanjima i na vrijeme upozoriti na dobre i loše aspekte koji se gotovo svakodnevno smjenjuju. Naše horoskope pišu stručnjaci koje možete da vidite na sajtu i sa kojima možete jednostavno da stupite u kontakt!

Ono po čemu smo i ranije bili poznati sada ćemo podići na jedan nivo više – kontakt sa astrolozima. U svakom trenutku imaćete dežurne astrologe sa kojima ćete lako stupiti u kontakt putem SMS-a, i koji će odgovoriti na sva Vaša pitanja i dati vam toliko željene savjete.

Ono što Vam obećavamo je:

  • Astrološke konsultacije su 100% diskretne, niko nikada neće saznati šta ste pričali sa astrolozima.
  • Odgovor će vam uvijek poslati astrolog koga ste Vi tražili, dakle niko drugi neće da odgovara u “njegovo ime”.
  • Dobićete odgovor na svako pitanje koje postavite, ni jedna poruka ne smije proći neodgovoreno ili neprofesionalno odgovoreno.
  • Ne postoje nikakvi skriveni troškovi, cijena svake poruke je 2.34KM/SMS sa PDV-om, i ne postoje nikakvi dodatni troškovi, niti ćemo Vas ikada prijaviti na bilo kakve SMS servise. Vaš broj nikada nikome nećemo proslijediti. Poruke koje Vama astrolozi šalju su besplatne! Platićete samo ono što Vi pošaljete astrologu i ništa više.

Dakle sve što vas interesuje u vezi ljubavi, posla, odnosa sa dragim osobama, finansija, bliže ili dalje budućnosti… Vas ili Vama dragih osoba, slobodno pitajte naše astrologe, a oni će dati sve od sebe da vam daju iscrpne i konkretne odgovore!

Uživajte u najboljem bosanskom astrološkom portalu – AstroBosna.com.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.