Igor Pavluković

Astrolog Igor Pavluković

Kontaktirajte me putem SMS poruke, ukucajte: ABI Vaš datum vrijeme i mjesto rođenja Konkretno pitanje i pošaljite na broj: 091810904

Rođen 30.05.1968. u Subotici, gdje sam završio Pedagošku Akademiju. Istraživao sam granična područja nauke, psihologiju, parapsihologiju, hermetizam i sistem Tarot karata. Rođen sa Suncem u tropskom znaku Blizanaca i ascendentom u Jarcu.

Kod psihologa Živorada Mihajlovića Slavinskog počinjem sa praktikovanjem metoda meditacija i sistema Intenziv prosvjetljenja, kao i tehnika rastvaranja nepoželjnih i stvaranja poželjnih stanja i okolnosti, kao što su Ekskalibur, Kreaton i Aspektika. Praktikovao sam i preporađanje (rebirthing), ritual hodanja po vatri i NLP. Od meditativnih tehnika bavim se TM (transcendentalnom meditacijom), dinamičkom meditacijom (Osho), tibetanskim budizmom i SVAR meditacijama.

Kontaktirajte Igora putem SMS-a
Ukucajte: ABI Vaš datum vrijeme i mjesto rođenja Konkretno pitanje i pošaljite na broj 091810904

abiAstrološkim konsultacijama sam počeo da se bavim 1989. godine. Uporedo sa izradom horoskopa, vodim kurseve metoda za poboljšanje kvaliteta svakodnevnog života.

Prvi put se pojavljujem u medijima 1993. godine u seriji emisija na lokalnoj TV u Subotici (Super TV).
Od 1995. do 2005. sam vodio autorske emisije iz oblasti astrologije i graničnih područja nauke na sledećim radio stanicama:
Mini Radio (1995-2005) – emisije „Vaš Mini Guru“, „Površina“ i „Atmosfera“.
Radio Subotica noćni program „Putevima čudesnog“ (1998-2002) – rubrika „Na stazi samospoznaje“

Postajem član „Društva Astrologa Jugoslavije“ (prvog astrološkog udruženja) 2000. godine. Među prvima u udruženju dobijam diplomu profesionalnog astrologa. Članovi udruženja bili su poznati astrolozi: Goran Milekić i Milja Vujanović.
Svoje astrološko obrazovanje nastavljam da usavršavam na astrološkim kongresima i seminarima. Sa razvojem interneta razmjenjujem iskustva sa astrolozima širom svijeta.

Od 2005. do 2012. vodio sam autorske TV emisije na „TV K23″ iz oblasti astrologije: „Atmosfera“ i „Vaš lični horoskop“. Zbog velikog interesovanja gledalaca, emisija „Vaš lični horoskop“ emitovala se od 2009. do 2012. svakog radnog dana (ponedjeljak-petak) u terminu od 13,00-14,30 časova. Emisija je bila interaktivnog karaktera, uz uključenje gledalaca. Obuhvatala je edukativne i informativno-zabavne sadržaje iz oblasti astrologije, uz savjete gledaocima kako da na osnovu svog natalnog horoskopa pronađu rješenje za pitanja koja su postavljali uživo. Emisije se mogu pogledati na You Tube kanalu – Astrolog Igor Pavlukovic.

Kontaktirajte Igora putem SMS-a
Ukucajte: ABI Vaš datum vrijeme i mjesto rođenja Konkretno pitanje i pošaljite na broj 091810904

Od 2006. do 2010. edukujem se u oblasti Telesne psihoterapije koja obuhvata psihoterapeutski rad u kojem se povezuju um i tijelo, rad sa traumama, kao i tehnike masaže i oblasti tjelesne i emocionalne svjesnosti kod Dr Ljiljane Klisić.
Autorske astrološke tekstove počeo sam da objavljujem na internetu, na blogovima i društvenim mrežama od 2009. godine.
Tokom 2013. godine u Novom Sadu držao sam astrološka predavanja u kafe-knjižari „Nublu“.
2014. u Beogradu osnivam astrološki klub „Polaris“ gde držim predavanja, seminare i časove iz oblasti astrologije.
Moj način astrološkog rada bazira se na povezivanju astrološke simbolike sa pojavama u prirodi. Simbolika koju horoskop pokazuje ukazuje na način ispoljavanja bioloških funkcija u prirodi i čovekovom organizmu, a ispoljava se i na emocionalnom i mentalnom planu kod čovjeka.
U radu sa klijentima insistiram na razrješavanju psiholoških mehanizama koji su doveli do blokada na polju ličnosti, emocija ili su uzrok bolesti na tjelesnom planu. Astrološke konsultacije i analize obavljam u savetodavnoj formi, nastojeći da klijentu omogućim uvide u to kako da efikasnije funkcioniše u raznim oblastima života, da koristi svoje prednosti i da prevaziđe svoje slabosti.

Kontaktirajte Igora putem SMS-a
Ukucajte: ABI Vaš datum vrijeme i mjesto rođenja Konkretno pitanje i pošaljite na broj 091810904

Savet dana za 22.04.
Mesec pravi opoziciju sa Marsom, trigon sa Jupiterom i opoziciju sa Plutonom. Pluton kreće retrogradno. Mesec pravi sekstil sa Venerom, kvadrat sa Uranom i ulazi u znak Lava, nakon čega pravi kvadrat sa Suncem.

Bićete napeti, što je znak da je neophodno da se oslobidite naboja negativne energije koju ćete osećati tokom dana. najbolje u tu svrhu je da se bavite nekom vrstom fizičkih aktivnosti, sportskom rekreacijom i da izađete u prirodu. Na taj način ćete uspeti da budete bolje raspoloženi i da sve što vam se dešava sagledavate sa dozom optimizma. Ovaj dan vam nije pogodan za razradu novih ideja. Umesto toga nađite način da se opustite, raznodite i odmorite. U ljubavi ćete biti promeljivih emocija. Povremeno će se između vas i voljene osobe osećati napetost. Ako se ne prihvatite zajedničkih aktivnosti i ne unesete više dinamike u svašu svakodnevnicu, moguće su nesuglasice. Ako budete imali zajed ničke aktivnosti koje će vas oboje pokreniti i zabaviti, napetost će se prevoriti u strastvenost i provešćete skladne popdnevne i večer nje sate. Tako ćete oboje biti zadovoljni i ispunjeni, a vaša veza neće trpeti.
... ExpandSee Less

April 22nd  ·  

Pogledajte na FB

Dnevni astrološki izveštaj za 22.04.:
Astrološka karta je postavljena za vreme izlaska Sunca - koordinate za Beograd
Izlazak Sunca: 5:44
Zalazak Sunca: 19:28
Vladar dana: Sunce
Planete u aspektima: Mesec opozicija Mars (00:37), Mesec trigon Jupiter (2:56), Pluton kreće retrogradno (12:10), Mesec opozicija Pluton (16:22), Mesec sekstil Venera (14:41), Mesec kvadrat Uran (16:59), Mesec ulazi u znak Lava (19:10), Mesec kvadrat Sunce (23:46)
Mesečeva faza: U usponu, prva četvrt
Mesec u praznom hodu: od 16:59 do 19:10
Planete u znaku:
- Mesec u Raku, u Lavu od 19:10
- Merkur u Ovnu
- Venera u Biku
- Sunce u Biku
- Mars u Jarcu
- Jupiter u Škorpionu (retrogradan)
- Saturn u Jarcu (retrogradan)
Mesečevi čvorovi:
Severni: u Lavu (retrogradan)
Južni: u Vodoliji (retrogradan)
Spoljne (transcendentne) planete u znaku:
- Uran u Ovnu
- Neptun u Ribama
- Pluton u Jarcu
Planete u dostojanstvu:
Vladarstvo: Venera, Saturn
Egzaltacija: Mars
Dekant-lice (Haldejski): Mesec, Mars
Planete u debilitaciji:
Peregrin: Sunce, Merkur, Jupiter
Orijentalne planete: Merkur, Mars, Jupiter, Saturn
Okcidentalne planete: Venera
U retrogradnom ciklusu: Merkur, Jupiter, Saturn
Retrogradno kretanje: Jupiter, Saturn
Izlazak iz senke-završetak retrogradne faze: Merkur
U averziji međusobno: Jupiter (Škorpion) sa Merkurom (Ovan), Venera i Sunce (Bik) sa Merkurom (Ovan),
Konjunkcija sa fiksnom zvezdom (do 1 stepen orbisa): Venera konjunkcija Algol, Jupiter konjunkcija Scale Sur
... ExpandSee Less

April 22nd  ·  

Pogledajte na FB

Savet dana za 21.04.
Mesec pravi kvadrat sa Merkurom, opoziciju sa Saturnom i trigon sa Neptunom.

Bićete u raskoraku i neodlučni oko toga kako da nastavite sa planiranim obavezama jer ćete jedno osećati, a drugo misliti. Biće vam teško da se orga nizujete jer će vaša osećanja biti u suprotnosti sa vašim logičkim potezima. Pazite da ne dođete u neprijatnu situaciju ili prepirku sa nekim od kolega na poslu ili ukućana. Bićete pritisnuti brigama i možete se osećati tužno, depresivno i opterećeno. Imaćete potrebu da se povučete u sebe. To vam može doneti teškoće u odnosima jer nećete imati osećaja i strpljenja za druge. U drugoj polovini dana ćete biti raspoloženiji, vedriji i opušteniji. Bavićete se nečim kreativnim ili vašim hobijem. U ljubavi vas u večernjim satima očekuju romatnični trenuci.
... ExpandSee Less

April 20th  ·  

Pogledajte na FB

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.