Igor Pavluković

Astrolog Igor Pavluković

Kontaktirajte me putem SMS poruke, ukucajte: ABI Vaš datum vrijeme i mjesto rođenja Konkretno pitanje i pošaljite na broj: 091810904

Rođen 30.05.1968. u Subotici, gdje sam završio Pedagošku Akademiju. Istraživao sam granična područja nauke, psihologiju, parapsihologiju, hermetizam i sistem Tarot karata. Rođen sa Suncem u tropskom znaku Blizanaca i ascendentom u Jarcu.

Kod psihologa Živorada Mihajlovića Slavinskog počinjem sa praktikovanjem metoda meditacija i sistema Intenziv prosvjetljenja, kao i tehnika rastvaranja nepoželjnih i stvaranja poželjnih stanja i okolnosti, kao što su Ekskalibur, Kreaton i Aspektika. Praktikovao sam i preporađanje (rebirthing), ritual hodanja po vatri i NLP. Od meditativnih tehnika bavim se TM (transcendentalnom meditacijom), dinamičkom meditacijom (Osho), tibetanskim budizmom i SVAR meditacijama.

Kontaktirajte Igora putem SMS-a
Ukucajte: ABI Vaš datum vrijeme i mjesto rođenja Konkretno pitanje i pošaljite na broj 091810904

abiAstrološkim konsultacijama sam počeo da se bavim 1989. godine. Uporedo sa izradom horoskopa, vodim kurseve metoda za poboljšanje kvaliteta svakodnevnog života.

Prvi put se pojavljujem u medijima 1993. godine u seriji emisija na lokalnoj TV u Subotici (Super TV).
Od 1995. do 2005. sam vodio autorske emisije iz oblasti astrologije i graničnih područja nauke na sledećim radio stanicama:
Mini Radio (1995-2005) – emisije „Vaš Mini Guru“, „Površina“ i „Atmosfera“.
Radio Subotica noćni program „Putevima čudesnog“ (1998-2002) – rubrika „Na stazi samospoznaje“

Postajem član „Društva Astrologa Jugoslavije“ (prvog astrološkog udruženja) 2000. godine. Među prvima u udruženju dobijam diplomu profesionalnog astrologa. Članovi udruženja bili su poznati astrolozi: Goran Milekić i Milja Vujanović.
Svoje astrološko obrazovanje nastavljam da usavršavam na astrološkim kongresima i seminarima. Sa razvojem interneta razmjenjujem iskustva sa astrolozima širom svijeta.

Od 2005. do 2012. vodio sam autorske TV emisije na „TV K23″ iz oblasti astrologije: „Atmosfera“ i „Vaš lični horoskop“. Zbog velikog interesovanja gledalaca, emisija „Vaš lični horoskop“ emitovala se od 2009. do 2012. svakog radnog dana (ponedjeljak-petak) u terminu od 13,00-14,30 časova. Emisija je bila interaktivnog karaktera, uz uključenje gledalaca. Obuhvatala je edukativne i informativno-zabavne sadržaje iz oblasti astrologije, uz savjete gledaocima kako da na osnovu svog natalnog horoskopa pronađu rješenje za pitanja koja su postavljali uživo. Emisije se mogu pogledati na You Tube kanalu – Astrolog Igor Pavlukovic.

Kontaktirajte Igora putem SMS-a
Ukucajte: ABI Vaš datum vrijeme i mjesto rođenja Konkretno pitanje i pošaljite na broj 091810904

Od 2006. do 2010. edukujem se u oblasti Telesne psihoterapije koja obuhvata psihoterapeutski rad u kojem se povezuju um i tijelo, rad sa traumama, kao i tehnike masaže i oblasti tjelesne i emocionalne svjesnosti kod Dr Ljiljane Klisić.
Autorske astrološke tekstove počeo sam da objavljujem na internetu, na blogovima i društvenim mrežama od 2009. godine.
Tokom 2013. godine u Novom Sadu držao sam astrološka predavanja u kafe-knjižari „Nublu“.
2014. u Beogradu osnivam astrološki klub „Polaris“ gde držim predavanja, seminare i časove iz oblasti astrologije.
Moj način astrološkog rada bazira se na povezivanju astrološke simbolike sa pojavama u prirodi. Simbolika koju horoskop pokazuje ukazuje na način ispoljavanja bioloških funkcija u prirodi i čovekovom organizmu, a ispoljava se i na emocionalnom i mentalnom planu kod čovjeka.
U radu sa klijentima insistiram na razrješavanju psiholoških mehanizama koji su doveli do blokada na polju ličnosti, emocija ili su uzrok bolesti na tjelesnom planu. Astrološke konsultacije i analize obavljam u savetodavnoj formi, nastojeći da klijentu omogućim uvide u to kako da efikasnije funkcioniše u raznim oblastima života, da koristi svoje prednosti i da prevaziđe svoje slabosti.

Kontaktirajte Igora putem SMS-a
Ukucajte: ABI Vaš datum vrijeme i mjesto rođenja Konkretno pitanje i pošaljite na broj 091810904

Savet dana za 17.03.
Mesec pravi sekstil sa Plutonom, trigon sa Jupiterom, konjunkciju sa Suncem i ulazi u fazu mladog Meseca. Mars ulazi u znak Jarca. Mesec ulazi u znak Ovna i pravi kvadrat sa Marsom.

Bićete snalažljivi i prilagodljivi u odnosu na okolnosti i ljude na koje budete nailazili. Vešto ćete rešavati situacije koje mogu delovati pomalo komplikovano. Osećaćete se vedro, zračićete optimizmom i bićete većinom pozitivni i dobro raspoloženi. Umećete da svoj optimizam prenesete na ljude oko sebe. Takođe ćete umeti da budete nekome podrška, posebno voljenoj osobi. Povoljno je vreme da isplanirate nešto novo, da započnete neki novi poslovni ili privatni projekt. Osećaćete pojačanu motivaciju i imaćete više snage energije koju ćete usmeriti u realizaciju nečeg konkretnog, što će vam doneti i zadovoljstvo i korist i napredak na raznim životnim poljima. U kasnijem delu dana ćete biti napeti i skloni nesuglasicama. Potrebno je da višak energije usmerite na nešto konstruktivno. na polju emocija će biti pojačana vaša strastvenost, što će prijati vašem partneru.
... ExpandSee Less

Mart 16th  ·  

Pogledajte na FB

Dnevni astrološki izveštaj za 16.03.:
Astrološka karta je postavljena za vreme izlaska Sunca - koordinate za Beograd
Izlazak Sunca: 5:49
Zalazak Sunca: 17:43
Vladar dana: Saturn
Planete u aspektima: Mesec sekstil Pluton (4:08), Mesec trigon Jupiter (8:11), Mesec konjunkcija Sunce (15:12), Mars ulazi u znak Jarca (18:41), Mesec ulazi u znak Ovna (20:57), Mesec kvadrat Mars (21:03)
Mesečeva faza: Zadnja četvrt, Mlad Mesec od 15:12
Mesec u praznom hodu: od 15:12 do 20:57
Planete u znaku:
- Mesec u Ribama
- Merkur u Ovnu
- Venera u Ovnu
- Sunce u Ribama
- Mars u Strelcu, u Jarcu od 18:41
- Jupiter u Škorpionu (retrogradan)
- Saturn u Jarcu
Mesečevi čvorovi:
Severni: u Lavu (retrogradan)
Južni: u Vodoliji (retrogradan)
Spoljne (transcendentne) planete u znaku:
- Uran u Ovnu
- Neptun u Ribama
- Pluton u Jarcu
Planete u dostojanstvu:
Vladarstvo: Saturn
Termin (Ptolomej): Venera, Mars
Planete u recepciji: Mars (Strelac) recepcija Jupiter (Škorpion)
Planete u debilitaciji:
Izgon: Venera
Peregrin: Mesec, Merkur, Sunce
Orijentalne planete: Mars, Jupiter, Saturn
Okcidentalne planete: Merkur, Venera
U retrogradnom ciklusu: Merkur, Jupiter
Ulazak u senku-početak retrogradne faze: Merkur
Retrogradno kretanje: Jupiter
U averziji sa dispozitorom: Mars (Strelac) sa Jupiterom (Škorpion); Jupiter (Škorpion) sa Marsom (Strelac)
U averziji međusobno: Saturn (Jarac) sa Marsom (Strelac); Mars (Strelac) sa Jupiterom (Škorpion) i Saturnom (Jarac); Mesec i Sunce (Ribe) sa Merkurom i Venerom (Ovan)
Konjunkcija sa fiksnom zvezdom (do 1 stepen orbisa): Mesec konjunkcija Skat i Situla, Merkur konjunkcija Alderamin, Mars konjunkcija Acumen, Jupiter konjunkcija Unukalkhai i Agena
... ExpandSee Less

Mart 16th  ·  

Pogledajte na FB

Savet dana za 16.03.
Mesec pravi sekstil sa Saturnom i konjunkciju sa Neptunom.

Potrudite se da ostvarite napredak u onome što vam je na duže staze korisno i što ste započeli ranije. Vreme je povoljno da se nešto dovrši što je realno moguće i za šta imate dovoljno vremena i sredstava. Izbegavajte ono u čemu nemate dovoljno iskustva i bavite se samo sigurnim i proverenim poslovima i zadacima. Bićete maštoviti i kreativni, što možete iskoristiti kako na poslu tako i u poboljšanju vaših odnosa sa drugima. Na emotivnom polju ćete pokazivati brižnost i spremnost da izađete u susret voljenoj osobi i pomognete tamo gde je vaša pomoć i podrđka potrebna i poželjna. Osećaćete pojačanu potrebu za nežnostima i umećete i da pokažete i primite topla i duboka osećanja. To će vama i voljenoj osobi pružiti više bliskosti i lepih zajedničkih trenutaka.
... ExpandSee Less

Mart 15th  ·  

Pogledajte na FB

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.