Mjesečni horoskop za AVGUST 2015.

Mjesečni horoskop za avgust 2015.

Pogledajte najdetaljniji mjesečni horoskop za mjesec avgust 2015. koji vam je pripremio naš tim astrologa!

Ukoliko želite da dobijete neke dodatne informacije, pojašnjenja ili savjete o bilo čemu, slobodno se obratite našim astrolozima putem sms porukice, tu su 24h dnevno da vam pomognu!


ovanOVAN

Posao:
Dragi Ovnovi,
Nadamo se da ste se lijepo odmorili tokom jula mjeseca i da ćete tokom avgusta svu snagu koju ste nagomilali iskoristite za nove radne pobjede. Mjesec pred vama bi mogao da ima dosta pozitivnih događaja, prvenstveno što se posla tiče, pa onda iskoristite to i uradite nešto za sebe.
Ono što bi trebalo da vas drmne i izvuče iz situacije u kojoj ste trenutno su neki novi poslovi (početak rada na novom projektu, promjena posla, novi dodatni poslovi, novi ugovori). Bilo šta što do sada niste radili, ili jeste ali povremeno, bi sada trebalo da uđe u ekspanziju i da to bude neka osnova za bolju budućnost.
Mjesec je definitivno obećavajući, i nada koja je kod nekih Ovnova poodavno umrla, sada bi trebala da oživi, donoseći sa sobom dovoljnu količinu energije da se svi planovi sprovedu u djelo.
Ako se već dugo vremena lomite i nikako da prelomite da napustite trenutni posao i započnete “nešto svoje” ovo je odličan period da stegnete zube i raskrstite sa starim poslom, sa poslom koji vam ne donosi ono što vam je i potrebno.
Ipak, zbog retrogradne Venere pripazite kako i koliko novca ulažete (ne samo u poslovne projekte), a za sve investicije prvo dobro preračunajte koliko treba da date para i kada će vam se te pare vratiti.
Ono čega treba da se pripazite ovaj mjesec su partnerski odnosi sa ljudima koje ne znate dovoljno. Dobro ih proučite i raspitajte se o njima pre nego što krenete zajedno da radite!

Ljubav:
Ako ste u vezi:
Ovaj avgust bi mogao da se definiše i kao mjesec ljubavi za sve Ovnove, kako one koji su se tek zaljubili, tako i za one koji već decenijama vole jednu osobu. Ništa lošiji neće biti i za slobodne Ovnove.
Primijetićete da vam partner poklanja više pažnje, da je nježniji prema vama, da prepirki i svađa gotovo nema pošto sve ide kako vama odgovara. Ovaj mjesec Sunce je uz vas, a od kraja prve dekate Mars će da vam da svoju energiju, pa ćete imati volje i snage za sve što vam padne na pamet. Ako ste u prethodnom periodu imali bilo kakvih problema, nesuglasica, nebeska dešavanja će da vas natjeraju da izvučete to iz ormara i raspravite sa partnerom sve što vas tišti. Sve polako, ljudski, sa argumentima i osmjehom na licu. Posle takvih razgovora, nesuglasica više neće biti.
Period pred nama je povoljan i za flertove od strane Ovnova, ali hajde da ne pišemo to, ne želimo da kvarimo idilu vas zaljubljenih 🙂
Krajem mjeseca, kada Mars uđe u Škorpiju moguće je da proradi malo ljubomore među vama, pa je to razlog zašto smo rečenicu iznad i napisali.
Lijep mjesec vam želimo!

Ako ste slobodni:
Osobama rođenim u vašem znaku, mjesec avgust je uvek bio odličan period za neke promjene, pa se nadamo da ćete već uskoro da čitate ovaj pasus iznad – za zaljubljene. Tokom mjeseca, imaćete više prilika za upoznavanja, komunikaciju i flertovanja, a naročito u drugoj polovini, vama će da se otvore neka vrata kroz koja bi mogla da izađe vaša nova ljubav.
Ono što moramo da vam napomenemo – prestanite da se trudite oko ljudi ili odnosa koji vas ne vode nikuda. Ne gubite vrijeme na ljude kojima vi niste toliko interesantni, oko vas ima još dosta njih koji traže ljubav, isto tako kao i vi. Dakle, ovaj mjesec će biti dobrih prilika, ne gubite vrijeme na osobe koje vam se duže vrijeme sviđaju a sa njima vam ništa ne polazi za rukom, već se okrenite, zaboravite ih i tražite nove, prave ljubavi.
Želimo da vas puno ljubavnih strelica izbode tokom avgusta!

Zdravlje:
Odlično, hvala na pitanju. Ovo bi mogao da bude tipičan odgovor tokom avgusta kada vas neko sretne i priupita kako ste…
Što se zdravlja tiče, a to je naravno najvažnije, nikakvi veći problemi ne bi trebalo da vas muče pa ćemo zato da napomenemo da morate da držite pod kontrolom količinu stresa kojoj ste svaki dan izloženi, da pokušavate da kanališete stres zdravim načinom života (fizička aktivnost) i naravno zdrvom ishranom. Vrijeme u kom živimo nije baš najzdravije, tako da se protiv njega moramo boriti zdravim i jakim organizmom. Radite na imunitetu, radite na kvalitetu života.

Sretni brojevi:
3, 10, 14, 21, 26


bikBIK

Posao:
Lijep mjesec je pred Bikovima, ali ne što se posla tiče. Tu ništa novo ne možemo da vam kažemo, pošto je ovaj mjesec mjesec stagniranja na poslovno – finansijskom planu.
Retrogradna Venera će da motri na vaš novčanik, i svaku promašenu investiciju, svaki nepotreban trošak – žestoko kazni. Ovakva sitacija će biti izražena prvenstveno u prvoj polovini mjeseca, pa kako mjesec prolazi polako se opuštajte i krenite i u troškove (umjereno), a ako treba da uložite koji dinar (evro, dolar, kunu ili marku) uradite to u tom periodu. Obratite pažnju da su vam prilivi finansija lošiji ovaj mjesec, možda će vas sačekati neki troškovi koje ste planirali, ali drugi dio mjeseca će biti znatnijeg stezanja kaiša.
Ono čega biste trebali da se pazite su planovi koje ste imali, mogli bi da se izjalove, pa je možda bolje da ih ostavite za neki drugi period, možda već za sledeći mjesec. Pripazite se i saradnika koji bi preko vas mogli da grabe ka boljoj poziciji, sa svima budite dobri ali dva puta razmislite pre nego što prihvatite neki njihov savjet ili ponudu.
Krajem mjeseca ćete moći malo da otvorite oči i da razmislite o nekom dodatnom poslu, neće vam škoditi da odvojite još koji sad dnevno za neki dodatni posao, svaki neočekivan priliv novca bi vam dobro došao.
Navikli smo na stezanje kaiša i živod od prvog do prvog, pa se onda ne sekirajte, ovo će biti samo još jedan od tih mjeseci koje ćemo pregurati i brzo zaboraviti.

Ljubav:
Ako ste u vezi:
Ljubav – to ste vi, što se avgusta tiče!
Rekosmo da će mjesec biti dobar, ali ne što se posla tiče, pa se zato preorijentišite na ljubav, na rodbinu, na prijatelje pošto će tu Sunce da vas obasjava od prvog do poslednjeg dana mjeseca.
Ako je u prethodnom periodu bilo trzaja u odnosima, povišenih tonova ili loše komunikacije sa voljenim osobama, bilo da je to partner ili rodbina i prijatelji, ovaj mjesec će u velikoj mjeri sve to nestati.
Što se tiče odnosa sa partnerom, sve će biti skoro pa idilično, ipak nemojte previše da se opustite, već negujte vašu ljubav i neprekidno dokazujte partneru da vam je stalo do njega/nje, pošto na vas svakodnevno motri bezobrazni Mars koji bi mogao da stvori tenzije ni od čega. Dakle, svakodnevni osmjeh, jedno “volim te”, će da se izbori protiv Marsovih pretnji, a što više provodite vremena sa partnerom i harmonija je zagarantovana!

Ako ste slobodni:
Zanimljiv avgust je pred vama, mjesec tokom koga će biti prilika za avanturice i avanture, ali iz koga ćete izaći sa istim statusom sa kojim ste ga dočekali – slobodni. Nekada je bolje biti slobodan nego biti sa bilo kim, držite se te mudrosti. Imaćete, kao što rekosmo, prilike za neke avanture, ali vam je ovaj mjesec suđeno da upoznate potencijalne partnere sa kojima nikako nećete moći dugo da o(p)stanete.
Da li će to biti neko ko je samo na prvi pogled bio interesantan, neko ko je ipak mnogo jači od vas u bilo kom pogledu, neko ko će na vas gledati samo kao na prolaznu avanturu… to ćete sami videti. U svakom slučaju, glavu gore, i sve što se desi tokom ovog mjeseca shvatite samo kao trenutak zabave.
Sve ovo što napisasmo više važi za muškarce Bikove! Devojke će ipak imati šanse da upoznaju dobrog, možda i doživotnog partnera. Ako dođe do nekog zanimljivog poznanstva, opustite se i prepustite partneru, na njemu su svi ostali potezi!

Zdravlje:
Nije nemoguće da se povrijedite tokom ovog mjeseca, nadamo se da to neće biti nikakva velika i opasna povreda, ali povreda koja bi mogla da vas opomene da usporite tempo života. Nekada više mislimo o svemu ostalom nego o svom zdravlju.
Ko ima hronične probleme sa alergijama i ovaj mjesec bi mogao da provede sa maramicama u ruci, uz sve one pojave koje su ga do sada pratile. Stariji Bikovi bi mogli da imaju problema sa kostima, svaka sumnjiva bol odmah mora da se prijavi svom ljekaru i da se primi terapija.
Čuvajte se i dalje jakih sunčevih zraka, naročito Bikovi svjetlije puti.

Sretni brojevi:
9, 11, 21, 25, 27


bikBLIZANCI

Posao:
Dragi Blizanci, voleli bismo da vas obradujemo predviđanjima da ćete tokom mjeseca da se obogatite, a da ništa ne radite, da će svi biti na vašoj strani i da će prihvatiti sve vaše odluke i ideje. Ali ništa od toga, bar ne ovaj mjesec.
Pred vama je još jedan od onih standardnih mjeseci, možda i malo teži nego inače, mjesec tokom koga će glavna poslovno-finansijska preokupacija da vam bude borba do sledeće plate, do sledećih primanja.
Ako ste tokom prošlog mjeseca imali veće troškove, ili tek sada imate neke troškove koji dolaze na napletu, pomučićete se dok ih otplatite, a prvi savjet koji možemo da vam damo je da pokušate da se nikako ne zadužujete tokom ovog mjeseca, pošto biste svaki pozajmljeni dinar mogli višestruko da vratite. Ne samo finansijama, već nerviranjem i ljutnjom na same sebe. Potrudite se i dajte svoj maksimum, šta god da radite (ali naročito oni koji rade za privatnike), pošto bi neke greške mogle skupo da vas koštaju u smislu novčanih kazni ili čak gubitka posla, naročito one koji nemaju dug radni staž.
Dakle, budite koncentrisani na sve što radite, ako u nešto niste 100 posto sigurni ostavite za kasnije, za sutra.
Tokom poslednjih 10ak dana mjeseca razmislite malo više o svojim finansijskim problemima, šta je to što vas muči, kako da smanjite troškove, šta možete da izbacite iz svog života. Kako se bliži kraj avgusta, tako će vama polako ali sigurno da krene na bolje. Samo treba pregurati prvih 20-25 dana… Da nije sve tako crno, nije. Međuljudski odnosi će biti na zavidnom nivou, pa biste ovaj mjesec mogli malo da lobirate za sebe, da date partnerima do znanja da mogu da računaju još više na vas!

Ljubav:
Ako ste u vezi:
Sa vama i vašim partnerom sve je u redu. Ono što nije, možete da pripišete retrogradnoj Veneri, čiji je cilj da vam ne dozvoli da se skroz opustite i uživate bar što se ljubavno-porodičnih odnosa tiče.
Ovo je mjesec tokom koga ćete morati da se dokazujete, ne dozvolite da prođe ijedan dan a da vašem partneru bar jednom ne izvučete osmjeh na lice. Svakodnevna doza ljubavi će biti najbolja preventiva što se Venere tiče, tako da je jedini savjet – ne dozvolite da vam veza upadne u kolotečinu, u svakodnevni šablon, onda bi razni problemi mogli da izniknu, jedan za drugim.
Što se odnosa u porodici tiče, i tu bi moglo da bude nekih nesuglasica, kako zbog starih problema koji se vuku, do novonastalih sitnica koje bi mogle da prerastu u teže svađe. Ne dozvolite da vas niko optužuje za stvari koje niste uradili, ne prihvatajte odgovornost ni za šta što ne možete da garantujete, ne uplićite se u porodične rasprave. To vam ovaj mjesec nije potrebno!

Ako ste slobodni:
Usamljeni Blizanci se neće usrećiti tokom avgusta, baš zbog Venerinog djelovanja, tako da bi i oni koji su upoznali pravu osobu, zaljubili se… mogli da stradaju ni krivi ni dužni. Savjet bi bio, da ako je ikako moguće početak neke prave veze odložite za drugi dio mjeseca, ili što kasnije, možda čak i do septembra.
Mogli biste da proradite na nivou komunikacije sa suprotnim polom, možda malo više da se otvorite, da ne budete sumnjičavi prilikom stupanja u kontakt sa novim poznanicima. Ne dozvolite da vas niko pogrešno protumači, uvek recite sve što imate, ali i da drugi jasno shvate šta im želite reći. Dobra i otvorena komunikacija bi mogla širom da vam otvori neka ljubavna vrata, ako ne tokom avgusta, onda sigurno u bliskoj budućnosti!

Zdravlje:
Posao ne ide, ljubav na klackalisi, a zdravlje… zdravlje će ipak da vam vrati osmijeh na lice!
Ako zaboravimo stres i nervozu koja će sigurno da vas prati tokom dobrog djela mjeseca, sve ostalo bi trebalo da bude kako se samo poželeti može. Ono što su inače bolne tačke Blizanaca (disajni organi, prehlade, za žene ginekološke smetnje) bi moglo da vam se javi tokom mjeseca, tek da vas podseti da ne smete da se opuštate i da zdravlje čuvate kao malo vode na dlanu.

Sretni brojevi:
1, 8, 14, 24, 30


rakRAK

Posao:
Dragi Rakovi, vaš znak je ovog mjeseca pomilovan i vi ćete uživati u blagodetima novca, samo naravno oprez da vam se previše ne osladi i sve krene nizbrdo. Ovo shvatite kao test života i učenje o samosavlađivanju, samokontroli i veštini odricanja. Ostavite novac sa strane, ako pretekne, uvek svima dobro dođe ta odluka koju donesemo u nekom trenutku kad se osjećamo suviše bezbrižno. Prve dve dekade biće pod okriljem Sunca i njemu možete da zahvalite što ste nagrađeni. a kad Sunce izađe, u narednoj dekadi, ostanite mudri. Retrogradna Venera sa sobom donosi pobleme na polju finansija, pa oprez je preporuka.
Zadržimo se malo u prve dve dekade, kada će vam biti ogromno zadovoljstvo uživanje u malim stvarima, posebno ćete uživati u hrani i lijepim mjestima gdje se dobro jede. Vi ste hedonista po prirodi i volite da spajate lijepo i korisno, lijepo i ukusno. Vi volite poslovne ručkove, uz hranu se nekako sve lijepo dogovorite, znate da je to savršen teren za sklapanje ugovora, hrana oplemenjuje ljude, čini nas srećnim. Tu nema mjesta svađi, a doduše vi i niste po prirodi konfliktna osoba. Kod vas sve može dogovorom.
Bivaćete u situaciji da vam traže novac. Savjetujemo da izbegavate kako i koliko god možete, jer ne vidimo da ćete te pare videti u skorije vrijeme u svojim rukama, a zatrebaće vam, a od obećanja da vam vrate pozajmicu dobićete ili obećanje da će to biti uskoro ili vam se jedostavno neće javiti. Danas su takva vremena da zaista morate biti vrlo oprezni, jer ljudi postaše spremni na sve.
Laovi, Blizanci i Škorpije mogu vam postati sjajni saradnici, pa krećite se u njihovom društvu, pošto vam sleduje manjak optimizma i radnog elana u drugoj polovini mjeseca avgusta.

Ljubav:
Ako ste u vezi:
Prema voljenoj osobi malo ste postali lenji i previše ste se opustili, što zbog prezasićenosti, što zbog osjećaja da i ne morate previše da se trudite jer vi vučete konce. Da, voljeni ste više nego što volite, ali znajte da se voljenoj osobi sve negdje ipak nakuplja, i može vas iznenaditi nekom odlukom koja će izuzetno povrijediti vašu sujetu. Tako da savjetujemo, posebno početkom ovog mjeseca, malo više vaše pažnje, obzira prema partneru, promijenite sredinu, možda je to u pitanju. Leto još traje, ponuda je milIon, na vama je da se aktivirate i možda vas iznenadi razvoj veze kojoj možda ne biste trenutno dali potencijala.

Ako ste slobodni:
Vi Rakovi mnogo volite društvo voljene osobe i vaša izuzetna potreba za bliskošću naprosto privlači kao magnet mnogo ljudi oko sebe. Vašu energiju vole, prožeti ste erotičnošću, ali ne onom sirovom, primitivnom, već sofisticiranom. Vođenje ljubavi sa vama se prepričava. Zato period samoće koji je trenutno tu iskoristite za nešto poput nadgradnje svog znanja, čitajte, osamite se nakratko. Potrebno je da naučite da uživate u samom sebi i da budete ponekad i sami sebi dovoljni. Jedna nežna duša iz znaka Ribe uskoro ulazi u vaš život, a do tada, odmarajte.

Zdravlje:
Na zdravstvenom planu osjetni pad raspoloženja, a s njim kreće i depresija i anksioznost, u prvoj dekadi mjeseca avgusta. Sve to dovodi do stresa koji izuzetno slabi vaš imuni sistem, pa bilo bi dobro da se poštedite stresnih situacija, skupina ljudi, buke, i da se malo primirite u domu svom, uz čajeve koji opuštaju.

Sretni brojevi:
10, 15, 19, 22, 28


lavLAV

Posao:
Lavovska snaga koju posjeduje Vaš znak u ovom mjesecu dostiže najvišu tačku u svom djelovanju, sve ono što nosite u sebi ujediniće se i vi ćete naprosti sijati u punom sjaju. Morate prepoznati trenutak kad krene sav taj nalet i to vam je jedini zadatak, a onda da se prepustite i vidite šta sve možete. Takvi znakovi i njihovi pogledi netremice će pratiti svako vaše izlaganje, retki su oni na koje nećete sugestivno uticati. To neće priznati vaši pritajeni neprijatelji i oni manje pritajeni, ali znajte da ovog mjeseca ste poput gurua za sve. Naprosto Vaš ego je izuzetno uticajan i dominira umovima drugih. Merkur je u vašem znaku u prvoj polovini avgusta, i on je velikim djelom i zaslužan za svo to dešavanje oko vas i u vezi vas. On vas vodi razumom. Jupiter se našao u isto vrijeme u vašem znaku, a od njega aspekt sreće dobijate. Čuvajte seu drugoj polovini mjeseca nepotrebnih troškova jer vreba retrogradna Venera. Jupiter je prisutan u drugoj polovini mjeseca i on vam pruža mogućnost da popravite finansijsko stanje. Štedite. Vašoj afirmaciji na poslu doprineće osobe iz znaka Ovna i Lava, pa gledajte da budete u bliini takvih osoba.

Ljubav:
Ako ste u vezi:
Vi ste jak znak, neretko i dominantan, a osoba s kojom ste trebalo bi da dobro podnosi to ili je neće biti pored vas. Vi od svog ega ne odustajete. Uglavnom vam ide od ruke da usaglasite partnera sa samim sobom, ali nikom još nije pošlo za rukom da vas promjeni. Vrlo ste jak karakter i ni zarad ljubavi ne biste pristali da neke stvari kod sebe promijenite. Veliki problem su osobe iz vašeg znaka. Ako je slučaj takav trenutno kod vas, biće to borba titana. Vise seksualna nego romantična veza. Ako nas pitate, potražite osobu iz manje “agresivne”grupe znakova, nekog Raka, Ribu, možda Vagu, jer veza sa vašim znakom iscrpeće vas umno i fizički i osjećaćete se prilično bijedno kad se završi. A završi obično vrlo brzo.

Ako ste slobodni:
Jedna osoba s posla posmatra vas već neko vrijeme, zaista veoma vešto, jer do sada vi to niste primijetili. Ona parti svaki vaš potez i to situacije kad ste najviše opušteni, a to su situacije dok jedete svoj ručak, dok razgovarate telefonom,( a razgovor nije poslovne prirode), dok ćaskate sa kolegama u pauzi… Pripazite na manire, kako brišete usta dok jedete, na mimiku dok razgovarate, na odevanje i sklad boja, na čistoću kose. Ova osoba analizira vaše detalje, i zato pripazite bukvalno na sve. Poradite na svom imidžu, eto prilike. Uskoro sledi neka proslava ili zajednički izlazak kolega, pa biste mogli da naslutite o kome se radi i koga tako silno zanimate. Ipak, za vezu s tom ili nekom drugom osobom sačekajte sledeći mjesec. Venera je u retrogradnoj fazi i smeta vam na polju komunikacije i vrlo razorno utiče.

Zdravlje:
Nestala je Jupiterova zaštita i prepušteni ste sami sebi. Morate mnogo da poradite na očuvanju svog zdravlja trenutno, uključite sve moguće borbene snage poput svežeg voća i povrća kog trenutno ima napretek, a ne zaboravite na rekreaciju, bar u večernjim satima, od koje ćete ljepše spavati i obnoviti svoj imuni sistem.

Sretni brojevi:
6, 9, 14, 20, 22


devicaDJEVICA

Posao:
Avgust je mjesec nepovoljan po vas kad je u pitanju finansijski aspekt, vi ste snažan znak, ali prilično ste autodestruktivni, i treba vam pomoć prvenstveno od samog sebe, zapravo borba da prevladate neke silne realne i nerealne strahove i strepnje koje umijeju da vladaju svakim djelom vašeg života i bitno odlučuju u mnogo stvari. Dakle, kad osjetite da imate nalet samoosnaženja, iskoristite ga i delajte. Obeshrabriće vas retrogradna Venera,koja crpi energiju i znatno otežava stvari, kao i čak tri planete koje su u vašoj kući rada, a koje su u opoziciji s njom. Dakle, nije vaš mjesec, mnogo faktora je zaslužno za to i niste samo vi krivi, većinom je djelo eto planeta. Polovinom mjeseca stvari kreću na bolje, kako to uostalom uvek u životu i biva,posle kiše dolazi sunce… Kad smo kod Sunca, ono je u 12.kući, pomoći će vam da spoznate probleme i nađete neprijatelje među saradnicima. Dobro je da je Sunce tu, jer ovaj mjesec baš zahteva pomoć da biste ga lakše izgurali. Primjetan je nedostatak discipline u vašem radu, potrudite se da se popravite dok ne postane suviše očigledno. Osjetan pad motivacije doprineo je tome, leto vam je udarilo u glavu i nikako da se vratite u formu. Morate da se brzo probudite jer sve je krenulo protiv vas a vi niste na oprezu. Finansije su katastrofalne.

Ljubav:
Ako ste u vezi:
Retrogradna Venera meša se u sva polja i utiče negativno,pa tako i ovde, na polju ljubavi i odnosa partnera. Imaćete utisak da se konstantno borite sa nevidljivim silama koje vam nikako ne daju da se opustite i uživate, a baš vam je draga osoba sa kojom ste trenutno i želite da vam veza potraje. Problemi koje pravi Venera biće uskoro mizerni, ali do tada veoma će uticati na vaš odnos sa partnerom. Svađe su prisutne na svakom koraku, najčešće oko sitnica. Promijenite sredinu, otputujte makar na vikend,osvežite se. promijenite tok svakodnevnice, može vam poći od ruke da zbunite planete. Komunikaciju svedite na minimum i naoštrite čula da biste uživali, a savjetujte i partnera isto to.

Ako ste slobodni:
Bolje bi bilo da ostanete singl ovog mjeseca, jer sve što se dogodi iznenadno će i pretati da postoji, a razlozi mogu biti nevjerovatno mali, da ćete biti potpuno depresivni do kraja mjeseca. Zato ovaj mjesec koristite za nešto drugo, za upoznavanje, uvežbavanje taktika, gestikulaciju, imidž, pokušajte s nečim drugim, pitajte frizera da eksperimentiše sa vama. Znači ovaj mjesec pritajite se i gradite sebe i svoju ličnost,osluškujte, krećite se u društvu pametnih ljudi, izbegavajte folirante i trolove. Od njih samo loša energija stiže, a vama ona nikako ne treba u ovom trenutku. Jedan kratak susret ostaviće traga u vašem umu, a trebalo bi da se desi krajem mjeseca, savjetujemo ipak da sačekate sa probitnom oduševljenošću i kad se sve slegne, provjerite da li je osjećaj isti kao na početku.

Zdravlje:
Jupiter ulazi u vaš znak sredinom mjeseca, pa ako bolujete od nečeg, pomoć s njegove strane stiže! Mnoštvo pozitivne energije za kojom vaše telo i um žude dolazi zapravo iz vas samih, tj.morate se do dolaska Jupitera boriti sa retrogradnom Venerom koja utiče na sve aspekte života. Pazite se da vas stres ne izmori i iznuri toliko da ne možete da vladate sobom. S njim stiže bolest. Dočekajte naredne dane spremni na sve. Hidrirani, odmorni, staloženi, ako ikako možete. Vrijeme je za provjeru krvne slike. U zadnje vrijeme bili ste skloni nezdravoj hrani, a to pogoduje vašem holesterolu.

Sretni brojevi:
13, 19, 20, 27, 31


Astro savjet putem SMS dopisivanja!

U svakom trenutku možete stupiti sa našim astrolozima, postaviti im pitanje i potražiti savjet. Pošaljite sms sa Vašim pitanjem ovako, ukucajte:

BIH Vaš datum, vrijeme i mjesto rođenja, konkretno pitanje
i pošaljite na broj 091 810 904.

U nakjraćem roku prvi dežurni astrolog će vam se javiti i dati precizan odgovor na Vaše pitanje. Više o Astro SMS kontaktu ovde.


vagaVAGA

Posao:
Ovako stoje stvari u vašem avgustu: ako ste bili vrijedni, isplatiće vam se, i to prilično. Opet, ako niste, ne očekujte dobitak, jer, realno , niste zaslužili. Biće vas više koji ste zaista zapeli u poslednje vrijeme, a vas manje vrijedne voljeli bismo da malo motivišemo, jer pogodan je period za finansije. Mars i Merkur su trenutno aktivni i zbog njih vam sve to i govorimo, pa iskoristite povoljan uticaj ovih planeta i zapnite. Od polovine mjeseca stvari se mijenjaju, izlazi Jupiter iz polja Lava, posao će vam se gomilati, a rezultati će biti manje plodonosni nego u prvoj polovini avgusta. Neki partneri će vam odmah okrenuti leđa ne želeći da vam priteknu u pomoć, ali pojaviće se neki novi, na vaše veliko iznenađenje, i ponudiće vam pozajmicu u slučaju da vam zatreba. Da ne biste došli u situaciju da vaše finansijsko stanje zna baš svako, gledajte da prištedite početkom mjeseca ma koliko da vam se osladi brz priliv novca. Visok nivo frustracije pratiće vas od 20., sa tendencijom rasta sve do početka septembra, ali tad stvari bi trebalo da se naglo smire. Neki posao je u pitanju, nešto što ste dobro isplanirali, ali viša sila potjerala naopako. Nije do vas.

Ljubav:
Ako ste u vezi:
Venera je i dalje retrogradna i svi znakovi trpe njenu ćudljivost, pa tako i vi morate. Šta je tu je, evo savjeta za ovaj mjesec: ne ulećite ni u kakvu vezu ovog mjeseca, ostanite sa trenutnim partnerom. Ako možete da izbegnete prečeste susrete,izbegnite ih. Biće jako puno nesuglaisca i preteških reči , pa bi bilo dobro da se uvek s razlogom srećete, obavezno u društvu drugih, kako bi popustila sva napetost i vi bili raspoloženi. Prilično ste pod stresom i sve će vas doticati, tako da pokušajte nekako da se iskontrolišete i postanete tolerantniji. Ovaj mjesec definitivno će vam otvoriti oči i priznaćete sebi da li sadašnji partner zaista vrijedi truda ili ne. Nećete biti zaslijepljeni emocijama i bićete prilično realni, pomalo i surovi. Slušajte taj glas u sebi. To ste vi, realni vi. Puno puta ste grešili,ali veoma puno ste iz toga izvukli pouka,iako toga niste svesni. Sve to vaš um “pakuje” negdje iza, i kad zatreba, izvlači i premjerava.

Ako ste slobodni:
Retrogradna Venera dominira, pa savjetujemo primirivanje do neke bolje situacije, jer trenutno je uzburkano more, neki početak bi doneo samo nevolje, a vama nervozu. Iovako ste pod stresom zbog posla i trzavica na njemu, pa na ljubavnom planu vam ne treba baš ništa, jer trenutno niste ljubavno raspoloženi, ali baš ni malo. Nakon izlaska iz ovog perioda biće lijepih prilika, a do tada družite se, komunicirajte, putujte. Imate poziv prijatelja koji vas poziva u goste već duže vrijeme. Možda je pravi trenutak?

Zdravlje:
Posledice stresa mogu da budu veoma opasne po vas, ali srećom kratkotrajne su epizode kad imate navalu besa i stresa. Savjetujemo društvo pozitivnih ljudi, dobar film, sve ono što volite. Psihološka strana vaše ličnosti je uzburkana i zahteva da se njome pozabavite. Poslušajte svoj unutrašnji glas. Šta vam najviše prija? Vaša duša će vam sve reći, samo morate da naučite da osluškujete svoj organizam iznutra. Vagama najviše prija u ovom trenutku apsolutni mir.

Sretni brojevi:
6, 11, 18, 24, 26


skorpijaŠKORPIJA

Posao:
Ovo je vaš mjesec, drage Škorpije. Alo baš ono u pravom smislu te reči. Mjesec pršti od sjajnih prilika za vašu karijeru. U njegovo polju su Merkur i Mars,ali i Sunce sa svom svojom žestinom u koordinaciji sa pomenuta dva šalje pozitivne strelice u pravcu vas i vašeg uspeha na poslu. Ovaj trio daje mogućnost i napretka na radnom mjestu, konačno je vaš trud primjećen i stižu nagrade. U slučaju da se pokušava ignorisati od strane vaših neprijatelja, javnih ili tajnih, znajte da podršku imate od nadređenih i od prvog glavešine. Iznesite vaš slučaj već na prvom skupu i dobićete podršku od najbitnijih lica.
Nezaposleni ovog mjeseca neka se bace u traženje posla,pravo je vrijeme i prilika za takvo nešto. Vaše nezadovoljstvo biće prošlost, zato,ne budite više pesimistični, prilike su vam na dohvat ruke. Potražite osobe u znaku lava, ili Blizanca, Škorpije ili Ovna, jer oni bi mogli da budu ključni ljudi u vašem traženju karijere, odnosno u njenom napretku. Deprimiranost zbog finansijskog kraha ovog mjeseca prerašće u euforiju, a s njom ide i opšte zadovoljstvo sobom,i pomak na svim poljima u pozitivnom smislu.

Ljubav:
Ako ste u vezi:
Retrogradna Venera preti svojom ćudljivošću i ometa normalnu komunikaciju sa voljenom osobom, bićete osjetljiviji nego inače, čak često na ivici plača, posebno mlade ženske Škorpije. Deprimirani ste s vremena na vrijeme i sav svoj bes iskaljujete na partneru, ali i partner na vama, kad je njegov “red”. Posle toga ste “kao novi”, ali znajte da posledice ipak negdje ostaju. Probajte da se učite samokontroli u takvim situacijama, jer sve se vraća, sve se plaća. Sve dolazi nazad poput bumeranga. Mijenjajte sebe, tako ćete pomoći da se drugi prema vama drugačije ophode. Ali pođimo od sebe i priznajmo greške, ali budite fer, bar prema sebi nasamo.

Ako ste slobodni:
Zbog Venere koja je trenutno jako nezgodno raspoložena ne biste trebali ništa da radite na polju intimnih odnosa, pošto je sve nekako osuđeno da se brzo završi ako sad počne. Krajnje je nepovoljna atmosfera, na pomolu su silne svađe u društvu dragih osoba i nekih simpatija i zbog toga ćete im pasti u očima. Neka uporna sila će vas nagoniti da pričate svakojake gluposti koje vas nisu do skora ni doticale, i sad ste se uhvatili da isterujete “mak na konac”, a i da vrijeđate izgled drugih, na opšte zgražanje prisutnih. A vi, umjesto da na te poglede prestanete s tim, dodatno radite na iritiranju. Znajte da ste predmet ogovaranja i da se krišom sastaju vaši do juče bliski prijatelji. Avgust za vas-mrka kapa. Bije vas loš glas.

Zdravlje:
Tolika količina stresa zbog svega što vam se dešava kulminiraće u vama i dobićete herpes na usni kao izduvni ventil ili bubuljice poleđima i čelu. Dodatna histerija zbog izgleda samo će pojačati ionako viskok nivo frustracije, pa bi dobro bilo da se malo sklonite iz grada u neki zen, da se vratite sebi i pronađete svoj mir u sebi.

Sretni brojevi:
3, 9, 15, 20, 27


strijelacSTRIJELAC

Posao:
Mjesec pred vama bi mogao da bude mjesec izazova, samo malo sreće je potrebno da bi se neke kockice sklopile onako kako biste vi to voljeli. Nije nemoguće da neko pred vas postavi jake poslovne izazove, neke nove poslove, saradnje, promjene radnih mjesta, projekte na kojima biste mogli da profitirate. Možda vam je sve to nekada i nuđeno ali iz nekog razloga niste prihvatili, možda niste bili sigurni da li je to – to, možda ste se uplašili ponuđenog ili ste mislili da više gubite nego što dobijate. E, pa sada biste opet mogli da razmislite o nekim stvarima iz prošlosti, ili još bolje možda bi opet neki izazovi mogli da stanu pred vas, samo ovaj put prelomite, budite hrabri i prihvatite ih.
Ako ste nešto i pokušavali ranije, a niste uspeli, dobro… sada izvucite pouke zašto vam bilo šta nije uspelo, pa se vodite na osnovu njih.
U svakom slučaju biće izazova za vas, a finansije bolje u drugom djelu mjeseca, pa proračunato pregurajte prvi dio i onda će biti lakše.
Nije nemoguće da dođe do nekog konflikta u vezi posla, možda i nekih tužbi, žalbi, ali ne brinite, to će sve doći na svoje vremenom i vi ćete biti pobjednička strana.

Ljubav:
Ako ste u vezi:
Početak mjeseca će pratiti tranzit Venere što bi moglo da donese mnogobrojna iznenađenja za vas, a posle toga nastupa zatišje tokom koga ćete da uživate u romantičnom periodu koji će vam pripremiti Mars u znaku Vage.
Moguće su svađe sa partnerom u vezi nekih zajedničkih planova koji vam se nikako neće poklapati. Vi ćete hteti jedno, partner drugo. Nadamo se da ćete naći zajednički jezik, dajte sve od sebe da vi inicirate pravo rešenje svih problema. Znajte da je Venera u retrogradnom hodu, pa su ljubavni problemi i više nego izvesni, svima!
Rekapitulacija – prvi dio mjeseca burniji od drugog, biće potrebno dosta smirivanja, kompromisa, odricanja, ali ljubav je to, zar ne?

Ako ste slobodni:
I dalje ćete biti slobodni, velika većina vas. Nije mjesec pogodan za nova, prava, poznanstva, šta god da radite i pokušavate jednostavno vam neće poći za rukom da sa pravom osobom nađete zajednički jezik, pa se onda i ne trudite previše. Opustite se i uživajte u nekim drugim stvarima, a ljubav će doći, kao što svakome kad – tad dođe. Važno je da nikako ne padate u depresije zbog toga što ste trenutno slobodni, već to iskoristite na najbolji mogući način… Znajte da velika većina onih koji su u dugim vezama požele da bar na sat vremena dnevno budu sami, pa eto, dok ste još sami uživajte. Provodite se, izlazite, radite, vodite računa o sebi, pa da sledeći mjesec budete privlačniji nego ikada!

Zdravlje:
Vaš odbrambeni mehanizam je toliko jak da ćete ovaj mjesec pregurati kao retko koji do sada. Ipak, pridržavajte se pravila koja su za vas pripisana – što je više moguće se bavite fizičkim aktivnostima, a sve cirkulacije radi, konzumirajte što zdraviju hranu da biste spriječili bilo kakav problem sa krvotokom. Održavajte mladost kako to samo Strelci umiju!

Sretni brojevi:
8, 14, 18, 20, 24


jaracJARAC

Posao:
Dok dobar dio vaših prijatelja odmara, vi biste ovaj mjesec trebali da date sve od sebe da napravite nešto ozbiljnije što se vaše karijere, posla, finansija tiče… Samo napred, ko je zadovoljan svojim poslovnim rezultatima uvek može da ode na odmor, ma njemu je i sam posao odmaranje.
Moguće je da tokom ovog mjeseca napravite nešto što ćete dugo pamtiti, nešto dobro. Imaćete snagu i volju za rad, a imaćete i podršku čak i od ljudi za koje nikada ne biste vjerovali da će biti uz vas. Radite, pokušajte da sklopite što više poslovnih poznanstava, dajte sve od sebe da ta poznanstva prerastu u neke nove poslove, poslove od kojih ćete dijeliti zaradu.
Finansijski aspekti su takođe dobri, raspolagaćete dovoljnom količinom novca, pa se samo prisetite dobrostojećih ljudi iz vaše okoline, oni ne rasipaju svoj kapital, pa nemojte ni vi. Prištedite i ovaj mjesec svaki dinar će vam dobro doći, možda čak i za neka sitnija ulaganja koja će vam se otvoriti u narednom periodu.
Dobar položaj imaće svi koji rade u javnom sektoru, dajte sve od sebe da i nadređeni vide kako dobro radite i kakve rezultate postižete. I još važnije – kako vas saradnici cene.
Imate dobre šanse, iskoristite ih!

Ljubav:
Ako ste u vezi:
Mjesec avgust je mjesec strasti za vas, naročito drugi dio kada Mars, vaša planeta strasti posjeti Škorpiju. Imaćete manjih trzavica sa partnerom tokom ovog mjeseca, manje svađe i nerazumijevanja, ali ništa što se ili razgovorom, ili još bolje pražnjenjem u krevetu ne bi moglo rešiti. Ne dozvolite ni u jednom trenutku da partner zbog bilo čega padne u depresiju, šta god da ga muči vi biste trebali da mu pomognete. Imajte i više strpljenja kada vas partner gnjavi bilo čim, svako je ličnost za sebe, pa tako i vaš partner ne može biti baš onakav kako bi vama odgovaralo da bude. Istrpite te bubice i uživaćete.
Pripazite se konflikata sa trećim osobama zbog vašeg partnera, ako dođete u situaciju da vas neko naljuti postupite razumno, nekada je bolje nešto reći pogledom nego povišenim tonom.

Ako ste slobodni:
Pripremite se za poslednjih 10-ak dana avgusta kada ćete znatno više privlačiti suprotni pol nego inače. Kroz vas će da prolazi neka pozitivna energija, energija nabijena seksipilom, pa će neko sigurno da primijeti to na osnovu vašeg ponašanja, pogleda, razgovora.
Ipak, mjesec je povoljan više za strasti nego za neku ozbiljniju vezu, pa samo da znate, ako se baš zaljubite, gledajte da početak te veze nekako pomjerite za sledeći mjesec, a sve ostale kombinacije su više nego dobro došle!

Zdravlje:
Odlično će vas služiti, ovo leto i malo više temperature će vam baš prijati, tako da slobodno provedite svaki dan neko vrijeme na suncu, šetajte i dišite punim plućima. Jarci se skoro pa neprekidno moraju kretati da bi izbegli probleme sa kostima koji potencijalno kruže oko njih, pa se toga držite ne samo tokom ovih 30-ak dana već dok god vas noge nose.
Ako volite da potegnete dobru kapljicu ipak se ovaj mjesec malo suzdržite, mogli biste imati stomačne probleme od alkohola.
Uživajte u zdravom mjesecu.

Sretni brojevi:
5, 10, 19, 24, 28


vagaVODOLIJA

Posao:
Pred nama je jedan miran mjesec što se poslovno – finansijske situacije tiče, mjesec tokom koga ne bi trebalo da bude trzavica i problema, a imaćete sve aspekte da napravite nešto novo, neki pomak na ovom planu, koji bi trebao u bliskoj budućnosti da se realizuje. Koncentrišite se na sve moguće dogovore i pregovore koje vodite u vezi posla, možda u nekom od njih leži skrivena šansa koju toliko dugo čekate.
Budite proračunati, sve što radite dva puta provjerite, ne dozvolite sebi da napravite bilo kakvu grešku ili pogrešan proračun. Ako je vaš posao vezan za komunikacije (ako pregovarate, sklapate nove ugovore, radite sa ljudima itd), znajte da će ovaj mjesec ulaskom Marsa u znak Vage vaša harizmatičnost i privlačnost da poraste, pa to i iskoristite na najbolji mogući način.
Najbolji period za sve poslovne akcije je druga polovina i kraj agvusta, tako da prvih 10-ak dana planirajte i razmatrajte, a onda se bacite na posao!
Finansije bolje u prvoj polovini mjeseca, tako da budite oprezni sa novcem kojim raspolažete i ne dozvolite sebi nikakav luksuz koji vam nije potreban.
Nezaposleni mogu da počnu da traže posao od ovog mjeseca.

Ljubav:
Ako ste u vezi:
Oni koji su u dužim vezama, a nisu se “zakleli pred Bogom i narodom” možda bi ovaj mjesec mogli da se odluče na to sudbonosno DA, pošto su prilike idealne, i sigurno će svi oni koji zaplove bračnim vodama u narednom periodu uživati u svim plodovima ljubavi.
Krajem mjeseca Mars ulazi u znak Škorpije i pomaže nam da se srede sve “kućne prilike”, dakle jedan jako dobar period je pred vama, kako što se ljubavi tiče, tako i u porodičnim odnosima. Ako ste imali neke probleme u komunikaciji, pravo je vrijeme da ih sada rešite.
Oni kod kojih je ljubav još uvek u fazi ispitivanja kao i oni kod kojih je ljubav postala navika (mladi parovi i parovi koji su poduže u braku) bi mogli da imaju trzavice tokom druge polovine mjeseca, naročito muškarci Vodolije, koje će da požele neku treću osobu kraj sebe ili da uđu u kratkotrajne flertove. Sami znate šta je najbolje za vas, pa ako vam se takva prilika pruži neka sve ostane samo na flertu ili nekoj želji duboko u vašim srcima. To će biti prolazno i glupo je da trošite svoje vrijeme i maštu na to.
Moguće je da će vas neka draga osoba (prijatelji, dobri poznanici) iznenaditi, da ne kažemo razočarati, nekim postupkom tokom mjeseca, ali ne očajavajte, nekada je bolje da nečije pravo lice vidite što je pre moguće!

Ako ste slobodni:
Vodolijama će ovaj mjesec prijati sve “javne akcije”, sva okupljanja, izlasci na mjesta gdje ima više ljudi, druženje sa prijateljima i upoznavanje novih ljudi. Ovaj mjesec dajte sve od sebe da svaki slobodan trenutak provedete među ljudima, ne dozvolite sebi da ostanete kod kuće ni u kom slučaju. Prijaće vam ljudi, prijaće vam komunikacija, razgovori, svaki osmjeh koji vam neko izmami na lice.
Samim tim, nivo pozitivne energije u vama će da raste, a to će drugi da primijete. Dodajmo i to da ćete ovaj mjesec biti jako harizmatični i šarmantni… sve su šanse da vas neko primijeti.
Ako ste već poduže sami, i počinjete sebe da pitate “zašto”, možda je problem u vama, u vašim kriterijumima?! Razmislite šta želite, a šta vam se nudi, možda će niži kriterijumi pomoći da budete srećniji nego ikada u životu!

Zdravlje:
Budite pažljivi pošto nezgode vrebaju na svakom koraku. Ako se bavite sportom baš se pripazite pošto ovaj mjesec hodate po tlu plodnom za povrede, a to vam nikako nije potrebno. Niste sportista… ista priča važi i za vas, neka nepotrebna povreda bi mogla da vam pokvari sve planove pa zato budite pažljivi.
Provodite što više vremena napolju (i zdravlja radi), relaksirajte se i unosite u sebe dovoljne količine vitamina prirodnim putem. Ako ste tokom prošlog perioda bili napeti zbog posla ili bilo kog drugog problema koji vas muči, mogle bi vam se pojaviti glavobolje, vrtoglavice, smetnje organa za varenje. U tom slučaju samo mirna glava može da vas izleči, pa vam je jasno šta činiti.

Sretni brojevi:
4, 9, 10, 18, 23


ribeRIBE

Posao:
Nadamo se da se većina vas dobro odmorila tokom prošlih par mjeseci i da se sada puni snage i motiva vraćate svakodnevnim obavezama. To bi bilo idealno, pošto je mjesec koji je pred nama jako obećavajući za sve pripadnike vašeg znaka, dakle Ribe, ovo je mjesec kada biste mogli da napredujete u svakom smislu što se poslovnog polja tiče.
Prije svega, oni koji su se u prethodnom periodu trudili i uradili nešto ovaj mjesec bi mogli da poberu zasluge za svoj rad, neko bi trebalo da primijeti taj trud i odan pristup poslu. Ako radite za nekog gazdu, direktora, on bi mogao da vas i nagradi za taj trud, a rezultati poslovanja bi zahvaljujući vama trebalo da budu sve bolji.
Oni koji su te sreće da rade sami za sebe bi veoma lako mogli da primijete značajan finansijski pomak, bolje rezultate na svim poslovnim poljima.
To naravno treba da vam bude odskočna daska da nastavite da radite, čak i više nego do sada, kako bi rezultati bili bolji i bolji, a vaša finansijska situacija skoro pa onakva kakvu biste samo poželeli.
Pripazite se neplaniranih troškova, ako nekome dugujete novac pokušajte što više da vratite, mirnije ćete da spavate, bolje ćete da razmišljate i da se osjećate. Pomoć u ovome procesu pružiće vam svemoćni Mars!

Ljubav:
Ako ste u vezi:
Mjesec stvoren za poslovne prilike, ne može da bude idealan i što se emotivnog statusa tiče. Uvek nešto mora da se umiješa kako ne bismo proveli idealan mjesec, ali ćemo da pokušamo da pomognemo da bar budete blizu toga.
Mjesec započinjemo Marsovim boravkom u Raku, a cijeli mjesec nas prati i retrogradna Venera, pa nije nemoguće da ili vi ili vaš partner budete malo ratoborni i da izazovete neke ljubavne iskrice koje bi mogle da prerastu u požar.
Nikakvi konkretni razlozi ne bi trebalo da vas muče i tjeraju na svađe, biće dovoljan bilo kakav pogrešan potez da u vama proradi ratoborni Mars i da krenete u prepirke. Pokušajte da izbegavate bilo kakve pridike u vezi partnerove porodice, prijatelja, navika ili vašeg finansijskog stanja. Ako ima nekih problema zadržite ih u sebi, bar do kraja ovog mjeseca pa se onda otvorite i izbacite sve što vam je na duši. Jedno po jedno. Budite tolerantni ovaj mjesec, prećutite neke stvari, ne potežite nove probleme. Ne okrivljujte partnera za neke probleme kojima ste i vi doprineli, a ne samo on. Ako vam partner uputi kritike uzvratite mu sa osmjehom na licu, to uvek pomaže. Tolerancija za mir u kući tokm avgusta.

Ako ste slobodni:
Leto je u toku, možda najljepši dio sada dolazi, pa je to idealno vrijeme da izađete iz kuće, družite se i možda upoznate nekoga ko će da vam probudi leptiriće u stomaku.
Generalno, prvi dio avgusta nije idealan za ljubavne podvige, drugi je malo bolji ali sigurni smo da će već septembar da donese neke promjene, ako se sada ne dese.
Priliku za upoznavanje zanimljivih osoba ćete imati na javnim mjestima, dakle izlazite što više, družite se, krećite se makar i sami. Ne stidite se, imajte povjerenja u sebe, i ako je potrebno vi prvi priđite i započnite komunikaciju sa nekim ko vam se učini interesantnim. Mjesec je dobar na poslovnom polju, baš iz tog razloga gledajte da sve flertove, izlaske… sa poslovnim kolegama zaboravite bar ovaj mjesec, ljubav i posao vam nikako neće ići zajedno. Drugi dio mjeseca je bolji, pa ga bolje i iskoristite.

Zdravlje:
Što se zdravlja tiče, prvi savjet je da sednete “sami sa sobom” i razmislite o kvalitetu vašeg života. Koliko zdravo se hranite, koliko procentualno posvećujete pažnje vašem zdravlju u odnosu na posao npr, kada ste poslednji put uradili bilo kakvu rutinsku kontrolu vašeg stanja? Stres je nešto što nas sve polako ali sigurno ubija, pa zato dajte sebi oduška, odmarajte se što je više moguće, ispraznite glavu od problema koji vas muče. Preporuka je da provjerite krvnu sliku, da odete na jedan sistematski pregled, možda vas dočeka nešto što ne biste voljeli, pa je zato bolje sve spriječiti. Dame bi tokom mjeseca mogle da imaju manjih ginekoloških problema (one koje su tokom godine već imale sličnih problemčića), pa se pripazite. Muškarci neka obrate pažnju na potencijalne probleme sa mišićima.

Sretni brojevi:
3, 10, 15, 18, 26


Mjesečni horoskop za avgust pripremio astrološki tim MesecniHoroskop.com!
Strogo je zabranjeno preuzimanje mjesečnog horoskopa bez navođenja i linkovanja izvora!


Astro savjet putem SMS dopisivanja!

U svakom trenutku možete stupiti sa našim astrolozima, postaviti im pitanje i potražiti savjet. Pošaljite sms sa Vašim pitanjem ovako, ukucajte:

BIH Vaš datum, vrijeme i mjesto rođenja, konkretno pitanje
i pošaljite na broj 091 810 904.

U nakjraćem roku prvi dežurni astrolog će vam se javiti i dati precizan odgovor na Vaše pitanje. Više o Astro SMS kontaktu ovde.


Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.